Εταιρικό προφίλ

etaireia

Η εταιρία Αφοί Τσουλφίδη δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών πετρωμάτων τα τελευταία 40 χρόνια πρωτοπορώντας στην εξόρυξη την επεξεργασία και εμπορία τους. Μέσα από την μακρόχρονη πορεία της, έχει καταστεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο της επεξεργασίας και των κατασκευών. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ένα χώρο 11.000m2 από τα οποία τα 1.500m2 είναι κλειστός εργοστασιακός χώρος που βρίσκεται στον ΒΙ.ΠΑ. Λακκώματος.

Το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει επεξεργάζεται την πέτρα σε διάφορες μορφές και τεχνοτροπίες δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως επενδύσεις τοίχου και τζακιών, σκάλες, καπάκια, επίστρωση δαπέδου, είδη κήπου και άλλα ειδικά τεμάχια, καλύπτοντας έτσι χρονικά και ποιοτικά τις απαιτήσεις κάθε πελάτη τόσο στην χονδρική όσο και στην λιανική.

Η Αφοί Τσουλφίδη ΟΕ διαθέτει στα χέρια της ποικίλα είδη φυσικών πετρωμάτων όπως το πέτρωμα Αριδαίας, Αλιβερίου, Σκρα τα οποία εμπορεύεται ως πρώτη ύλη από λατομεία αλλά και το πέτρωμα Λακκώματος το οποίο εξορύσσει η ίδια από δικό της ιδιόκτητο λατομείο.

Η εταιρία Αφοί Τσουλφίδη χαρακτηρίζεται από την αξιόπιστη, συνεχή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Κύριο μέλημά της η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με όλους τους πελάτες της, μια σχέση που προέκυψε από το εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε συνεργασίας τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά.